Anton

Jeg blev tilbudt en læreplads som frisørelev i 1983 og flyttede til Århus fra Athen, Jeg har arbejdet som frisør lige siden og synes det er ligeså spændende i dag, som den dag jeg begyndte. Mange af min kunder har jeg haft i mere end 20 år, og det ser jeg som en anerkendelse af, at jeg stadig fornyer mig og følger med de nye trends. Jeg blev selvstændig i 2009 og nyder i dag at være min egen mester i centrum af Århus.

Anita

Jeg startede på frisøruddannelsen, da jeg var 16 år, jeg stod i mesterlære hos min Islandske/Færøske mor.
Jeg har altid elsket håndarbejde og kunst, og frisørfaget forener de to lidenskaber, så jeg kan arbejde med det hver dag.
Nu fortsætter jeg min ansættelse hos Anton, og ser frem til mange år med kreativitet og udvikling. Jeg glæder mig til at servicere og sende tilfredse kunder ud af døren.
- at klippe er kunst!

Hans

Jeg er udlært som frisør i 1988 og har desuden en uddannelse fra Toftild Alternativ Hår, hvor jeg har arbejdet en del med parykker.
Det er vigtigt for mig, at håret tager sig bedst ud uanset hvilken alder du har. Jeg nyder når jeg kan få stilen et niveau op hvor kunden ikke selv tror mulig - Jeg glæder mig hver dag til at klippe.
Jeg har været selvstændig siden 1994 med Young Division Hair Club, men har valgt i 2012 at nyde mit fortsatte frisørliv sammen med Anita & Anton.
"I'm NOT JUST a Hairdresser” – Vivienne Mackinder